onsdag 8 juli 2009

Våran kanin!!

Här är vår lilla söta, söta, söta kaninunge! Den ska få komma hem till oss om två veckor. Den är så liten så den behöver vara hos sin mamma ett tag till.
















Vår kanin är så bra för den är så söt och har jättefina ögon. Pälsen är alldeles lurvig så vi måste borsta den ofta sen.
Är det någon som har förslag på vad han/hon ska heta? Ni får jättegärna skriva in ett förslag i kommentarsfältet.















Den är såå mjuk och gosig!!


















Här är pappan till vår kaninunge. Han var så himla busig och rymde hela tiden ut till de andra kanintjejerna så han fick vara inomhus i getstallet. Visst är han också söööööt!

Vi längtar sååå efter våran kanin, men vi får åka och hälsa på honom så mycket vi vill och det är bra för han måste bli van vid att vi kelar med honom.

3 kommentarer:

  1. jag tycker att den ska heta roger
    kram pontus
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!

    SvaraRadera
  2. jag tycker att den ska heta lurvis kram oskar
    chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    dååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!

    SvaraRadera
  3. Bra namn,grabbar!!!!Puuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssss!!

    SvaraRadera